Tänk dig att bo i ett nytt familjehus nära vatten och natur! Med utsikt över Siljan och Dalarnas blånande berg. Omgiven av kultur och alla möjligheter till ett aktivt liv.

Tänk dig att vara en del av ett unikt och spännande bostadsområde i en av Sveriges mest attraktiva byar!

Välkommen! För dig har vi skapat Tällbergs Sjögårdar, med exklusiva tomter för permanent- eller fritidsboende och härliga nyckelfärdiga hus. I Tällberg, den berömda dalabyn med sina kulturella värderingar och sin långa historia, nära till butiker, restauranger och service och inom nära räckhåll med bil och tåg.

exklusiva TOMTER

TSG-home-iconDFör permanent- eller fritidsboende till salu. Här kan du bygga ditt eget drömhus med hjälp av den husleverantör eller det byggföretag du själv väljer.

Eller så kan du välja ett av våra ”hus-med-tomt paket”, vilka erbjuds i samarbete med leverantörer som är väl insatta i projektet.

nyckelfärdiga HUS

TSG-home-iconCPå Tällbergs Sjögårdar utvecklar vi tillsammans med BYGGA exklusiva nyckalfärdiga hus. Ditt nya hem, byggt i en unik modern stil

Huset designas för just din tomt, så du kan vara säker på att få fantastisk utsikt och mycket solljus. Byggt för framtiden i exklusiva material som ger låga driftskostnader.

vid SILJAN

TSG-home-iconASamtliga tomter ligger vid Siljan och har fantastisk (och garanterad) utsikt över sjön, med de världsberömda solnedgångarna som bonus.

Ni kommer dessutom att kunna njuta under alla årstider av det sjönära lägets möjligheter till friluftsliv.

i TÄLLBERG

TSG-home-iconEDen välkända dalabyn med sin rika historia och kultur har mycket att erbjuda, med natur och kultur rätt utanför dörren.

En härlig strand med marina, livlig atmosfär med internationella besökare och alla bekvämligheter av hög standard.

Känner du dig inspirerad? Har du några frågor?

Kontakta oss – vi hjälper dig gärna. Du kan även boka in en visning där vi visar dig området och berättar mer om vad det har att erbjuda.

Skicka oss ett mail – till hej@sjogardar.se – eller slå oss en signal – du hittar våra kontaktuppgifter på botten av denna sida.

 

ADRESS

 

Sjögårdarna 1-28, 793 70 Tällberg

Hitta hit med bil:

När du kommer från Tällberg centrum, ta till höger vid Båthusgattu (100 m efter infarten till hotell Dalacarlia på vänster sida), ta den andra vägen till vänster (Sjöängsgattu) och följ den tills du precis kommit över elljusspåret. Här hittar du Sjögårdarna.

KONTAKT

 

Vår projektledare:

Arjan Bastiaans

mobil: 070 6059890
e-post: arjan@skapasverige.se

KONTAKT

 

Vår fastighetsmäklare:

Lottie Mattsson

mobil: 072 243 70 30
e-post:
liselotte.mattsson@dalarnas.se
kontor: 0247 25 44 00